Hvad er Startup Factory?

- de studerendes iværksættermiljø på Navitas

undefined

Formålet

Hos Startup Factory har du som studerende muligheden for at bruge din tid, virkelyst og energi på at blive iværksætter med din egen virksomhed. Du får muligheden for at få al den hjælp, du skal bruge for at blive klædt på som iværksætter.

Jo, den er skam god nok!

Vi tilbyder studenteriværksættere (ja, det kan altså blive DIG!) viden om processer og adgang til specialister, hvilket giver dig en helt særlig mulighed for at udvikle dine ideer sideløbende med studiet.

 

Hos Startup Factory får du adgang til kontorpladser, workshopfaciliteter og samarbejde med andre iværksættere. Du kan også få mulighed for at komme ind på prototypeværksteder og laboratorier, hvis det bliver aktuelt for dit iværksætterforløb. Du får adgang til PIT-stop hver måned, vejledning fra personalet på Startup Factorys kontor og mulighed for at booke mødelokale.

 

Ting, du kan drage nytte af hos Startup Factory

  • Kontorfaciliteter til fri afbenyttelse under selvansvar
  • Løbende sparring med Startup Factorys kompetente medarbejdere
  • Sparring med folk, som alle selv har været studenteriværksættere eller iværksættere efter studiet
  • Stort netværk i Startup Factory og INCUBAs andre startup-virksomheder hos StartupLab, som vi er omgivet af på Navitas
  • Stort udvalg af løbende arrangementer, som er målrettet iværksætteri og det at arbejde som studenteriværksætter
  • Mulighed for anvendelse af faciliteter til testning og produktudvikling
  • Mulighed for råd og vejledning fra eksterne specialister
  • Netværksskabende aktiviteter - for eksempel ”Fredagshjørnet” hver 2. fredag, hvor iværksætterne hos Startup Factory mødes over en øl eller en sodavand og deler erfaringer med hinanden.
  • Gratis te og kaffe 😉

 

Flere tilknytningsmuligheder

Vi holder til på 5. etage i lokale 05020 på Navitas. Hos Startup Factory har vi flere afdelinger, du som iværksætter kan være tilknyttet alt efter, hvor langt du er i processen med at udvikle din virksomhedsidé. Vi har to kontorafdelinger for iværksættere: Discovery Lab og Biz lab. Du skal som udgangspunkt søge om at blive en del af Discovery Lab. Det kan du høre mere om her.

Ydermere har du også en unik mulighed for at blive tilknyttet Startup Factory gennem iværksætterpraktik i løbet af din uddannelse. Læs mere om den her.

Fælles for begge labs samt iværksætterpraktikken er, at vi hjælper dig hele vejen: du får adgang til kontorfaciliteter, du får et godt sparringsnetværk med de andre tilknyttede iværksættere, du får løbende vejledning fra de ansvarlige for begge labs, og du får mulighed for at lade specialister hjælpe dig undervejs i processen. Forskellen på Discovery Lab og Biz Lab er helt grundlæggende, at din tilknytning til et lab afhænger af, hvor langt du er i din iværksætterproces.

Varighed af dit ophold hos Startup Factory

Du kan være tilknyttet Startup Factory så længe, du er studerende på AU, AAMS eller Arkitektskolen Aarhus.