Discovery Lab

Discovery Lab

Du er studerende. Du har måske en idé, som giver dig kriller i maven og som du inderst inde har lyst til at udforske nærmere. Men du går rundt med idéen alene, for du aner ikke, om den egentlig kan holde vand, om den i sidste ende kan blive til en virksomhed, eller om du overhovedet er sej, klog og dygtig nok til at føre den ud i livet. Du ved måske heller ikke, hvor du skal finde hjælp til at blive klogere på det.

Det ved du til gengæld nu.

Du kan nemlig bare ansøge om at blive en del af Discovery Lab hos Startup Factory! Processen med at ansøge om plads ser sådan her ud.

Hos Discovery Lab får du kvalificeret hjælp og støtte til at undersøge, om din idé har potentiale til at blive til en virksomhed. Med andre ord har du her en hamrende god mulighed for at få kompetent og løbende sparring på din virksomhedsidé og lade den tage form.

Sådan bliver du en del af Discovery Lab

Dit ophold starter med en ansøgning, en optagelsessamtale og en samarbejdsaftale med os. Du får herefter en grundlæggende viden inden for virksomhedsforståelse, udforskning af markedet og udforskning af din idé. Denne viden får du blandt andet gennem Startup Factorys skræddersyede forløb af arrangementer for iværksættere (der er minimum 10 per semester), som klæder dig endnu bedre på til at arbejde med iværksætteri. Denne række af arrangementer starter ved begyndelsen af hvert semester.

Hvis du bliver en del af Discovery Lab, vil du få tilbudt en flex-kontorplads i et lækkert kontormiljø sammen med andre iværksættere på 5. etage på Navitas.

Sammen med Line(link), som står for Discovery Lab, evalueres dit ophold hver tredje måned ved et gatemøde,så vi sikrer, at din proces er så god som mulig.

Forløbet hos Discovery Lab skulle gerne give dig svar på, hvordan du skaber en bæredygtig forretning ud fra din gode idé, og du vil få kompetent støtte og vejledning igennem startfasen af dit iværksætterforløb hos Discovery Lab – men ansvaret er selvfølgelig helt og holdent dit eget. Det er vigtigt, du virkelig ønsker at være en del af miljøet og netværket hos Startup Factory, for det er med til at skabe stor værdi for de andre iværksættere – og ikke mindst dig selv.

Du kan søge om optagelse på Discovery Lab her, eller kontakte Line for mere information.