Navitas Fitness

På Navitas har de daglige brugere mulighed for at melde sig ind i Navitas Fitness. De daglige brugere falder i fire kategorier:

- Studerende og ansatte på AAMS med adgangskort til Navitas.
- Studerende og ansatte på AU Engineering med adgangskort til Navitas.
- Lejere og ansatte hos INCUBA med adgangschip til Navitas.
- Iværksættere i Startup Factory med adgangschip til Navitas.

Medlemsskab
For at kunne bruge fitness-lokalet, skal man være medlem. Et medlemskab kan erhverves for 300 kr. for 6 måneder. Beløbet skal overføres til følgende bankkonto:

Registreringsnr.: 4387
Kontonr.: 1155 0754.

VIGTIGT: Skriv dit studienummer eller nummer på adgangschip i “tekst til modtager” i bankoverførslen. Du skal KUN skrive dit studienummer eller nummer på adgangschip. Hvis du indbetaler pengene inden den 20. i hver måned, får du adgang til fitness-rummet den første i den efterfølgende måned og 6 måneder frem. Fortrydelsesretten frafalder ved indbetaling.

Brug af udstyret
Der vil være vejledninger ved motionsenhederne og som udgangspunkt vil der ikke være nogen instruktion. Brugen af fitness-udstyret sker på eget ansvar. Derfor skal du selv have både ulykkes- og ansvarsforsikring, hvis du ønsker at være dækket i tilfælde af, at du kommer til skade eller forvolder andre skade, mens du benytter fitness-rummet.

Åbningstider
Fitness-rummet er tilgængeligt døgnet rundt. Lokalet er indrettet til ca. 30 personer, så på tidspunkter med spidsbelastning kan udstyret/rummet være fuldt optaget.

Kontakt
Vedrørende betaling og adgang: Morten Aaby, info@courant.dk
Vedrørende vedligehold af lokalet: David Graadal, dgr@ase.au.dk

NAVITAS FITNESS PÅ FACEBOOK