Startup Factory

Startup Factory

De studerendes iværksættermiljø på Navitas

I Startup Factory på Navitas kan studerende fra Aarhus Maskinmesterskole og Ingeniørretningerne på Aarhus Universitet, samt studenteriværksættere med en teknologisk- eller produktcentreret forretningsidé, udvikle deres startup i kreative og stimulerende rammer.

I Startup Factory har vi kontorer, workshopfaciliteter og adgang til prototypeværksteder og laboratorier. Vi tilbyder studenteriværksættere viden om processer og adgang til specialister, der giver iværksætterne i Startup Factory en helt særlig mulighed for at udvikle sine ideer ved siden af studiet.


Bliv iværksætter i Startup Factory
Har du en idé og har du lyst til at undersøge om den har potentiale til at blive til en virksomhed? Så kan du søge om optagelse i Startup Factory.

Er du blandt de udvalgte, vil du få tilbudt en flex kontorplads, og sammen evaluerer vi opholdet hver tredje måned. Denne del hedder Discovery Lab

Når din virksomhed udvikler sig, har du mulighed for at søge om at få en fast kontorplads i Biz Lab og samtidig få adgang til ekstra ekstern vejledning.

Dit ophold starter med et introduktionskursus til Lean Startup, Business Model Canvas og Value Proposition Canvas. Derudover kan du to gange om året følge Startup Factorys iværksætterworkshops, som klæder dig på til at arbejde med iværksætteri.

I Startup Factory kommer du igennem en værdiskabende proces, der giver svar på, hvordan du skaber en forretning og du bliver faciliteret igennem dit iværksætterforløb. Desuden får du hjælp til en personlig afklaring i forhold til at beskæftige sig med entreprenørskab i et attraktivt miljø.

Du kan søge om optagelse her, eller kontakte Astrid Dahl for mere information.


Læs om virksomhederne i Discovery Lab (under udvikling)

iLoveRep 
Zummon
LittleLoud Technologies
Rosenberg Technologies

Læs om virksomhederne i Biz Lab (under udvikling)

Dynello