Projektsamarbejde

Projektsamarbejde

Vi bringer viden videre gennem samarbejder mellem vores studerende, iværksættere og virksomheder

Aarhus Maskinmesterskole, Ingeniøruddannelser under Aarhus Universitet og INCUBA har med dannelsen af NSI haft et mål om at fremme de studerendes kontakt med erhvervslivet og støtte de studerendes motivation og mulighed for at udvikle egen virksomhed.

Vi har i NSI hver især kerneopgaver, som vi løser med høj kvalitet: erhvervsnære uddannelser til gavn for erhvervslivet, iværksætteri rettet mod især nye og mindre virksomheder, der bidrager til erhvervslivets fornyelse og jobskabelse i samfundet.

Vores kerneopgaver bliver yderligere styrket med aktiviteterne på Navitas. Og vi vil samtidig gerne byde virksomhederne inden for til et endnu større og bredere samarbejde.

Vores studerende og iværksættere er altid interesseret i at arbejde med problemstillinger fra den virkelige verden. Derfor tilbyder vi mange former for samarbejder med vores studerende.

Er du og din virksomhed interesseret i at samarbejde med en af vore studerende eller iværksættere sker det typisk gennem semesterprojekter, bachelorprojekter, specialer eller praktikophold.

Kort sagt: Vi bringer viden videre, og I er meget velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvad vi kan hjælpe Jer med.